Anotace: Jiny sve je jen v nasich predstavach. Neni skutecny. Nikdy v nem nebudeme zit. Jsou to jen nase nejlepsi predstavy. Jak by jsme chteli zit...jak dobre by nam bylo. Kdyby se tohle dalo uskutecnit.
máš v tom tolik myšlenek, že to ani nestíhám pobrat))
svuj svět si tvoříme sami tak proto něco dělej, mysli i na něco co tě povzbudí, čemu se zasměješ, vyhledávej lidi s kterýma si máš co říct, kteří tě podrží!
V nešťastných chvílich se má myslet na šťastné))
07.10.2007 21:09:00 | Lower