Dívám se
Dívám se za obzory
v dešti
promíjím ústupky
drtím je
v pěsti
bloudím tmou
bliká naděje
v dálce
jsi tu se mnou ?
peřina nehřeje
postrádám tvou přítomnost
sázím
prohrávám
sním
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabika
Komentáře (1)
Komentujících (1)