V pravěku
Usnul jsem a
probudil se
v pravěku
vlastní kůží vidím
jak světu vládnou
velká zvířata
lidé se
předhánějí
v primitivnosti
ženy žvýkají
kůži moci
nad hlupáky
muži mají
jediný (nadržený)
instinkt
dětské naděje umírají jako první ...
Vítejte v roce 2007
Komentáře (9)
Komentujících (9)