černo -bílá
Anotace: nejsem tady od pointy
"Dejte mi do rukou pastelky a já vám namaluji svět"
vykřikla topíce se v bělmu papíru ležícího jí u nohou...
...i černo-bílá dáma zčervená
ve chvíli,kdy se stydí...
barvy jsou-pro co Vážení-každý z Vás právě vidí...
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Eviscerate
Komentáře (1)
Komentujících (1)