Navždy?
Anotace: Spolu <3.....sama a sám....
Utíkali....
Kdo ví,kam běželi?
Kdo ví,před čím schovat se chtěli...
Za ruce se drželi
byly dva-----SPOLU
Navždy ?
Padali....
Kdo ví,proč skočili?
Kdo ví ,čeho zbavit se chtěli...
Za ruce se nedrželi
Nebyly dva------Každý sám
Navždy!
Dvě srdce co,už nebila
Kvůli čemu vlastně?
Kvůli lásce co skončila!!
Letěla...
SAMA……navždy!!Upadne v zapomnění
A nikdo to už nezmění..
Letěl
SÁM....navždy!!Prý zbabělec co si života necenní
A všichni,už to vědí..
To jejich cena za pár hloupých slov...
Komentáře (0)