zdi...portrét a jiné
nakreslila jsem
černou lihovkou tvůj portrét...
na zeď pokoje...
zcela fiktivního...
přesto-vždy,když vstávám
dotýkám se zdí...
protože...
co-kdyby byl dnešek poslední
...náš den...?...
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Eviscerate
Komentáře (1)
Komentujících (1)