Pro tebe
Anotace: Napsané speciálně pro www.poeziekristy.estranky.cz
Pro tebe
Ty na tyto stránky nechodíš,
Protože si odkaz nepamatuješ,
A ani nevíš, jak moc mě tím zraňuješ.
Jestli jsi tohle přece jen čet,
Víš, že tě miluju několik let.
A neříkej to jemu, on by se mi smál,
Zatímco by cit k tobě v mém srdci tál.
A to já nechci.
Já chci s tebou navždy šťastně žít,
Já chci, abys ty mě miloval,
Protože já miluji tebe, jsi můj lidský štít,
Jsi ochránce mých citů,jsi ochránce mého srdce.
Jenže ty to nevíš,
A to mě zraňuje……….
………..víc, než cokoliv jiného
Komentáře (1)
Komentujících (1)