Neplakej
Anotace: o pocitech jednoho večera Inspirací mi byl jeden rozhovor a písnička Iris od Goo Goo Dolls
Držel si mě za ruku
tak nežně a prstem
si sledoval stopu
mých slz
Šeptal si mi do ucha
Neplakej
A to slovo
řečené tak procítěně
Mě nutilo k vodopádům
snad jestě více
než kdyby jsi řekl plač
Ve tvých očích se lesklo moře
A možná i náš osud
Já ho přez své slzy neviděla
Ale věděla jsem že to tento život
Již nebudeme zdílet spolu
Kdybych ti tak mohla zašeptat
ještě jednou miluji tě
kdybych ještě jednou mohla
spatřit tvůj úsměv
Kdybych tě tak mohla potkat dřív!!!
Přečteno 373x
Tipy 19
Poslední tipující: WAYWARD, Bíša, Megalo'R, Neexistujíc a její ruce od krve, Barunka=o), Loudilka, Romana Šamanka Ladyloba, seed.misulka, embryo v hlave, Cassandra, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)