Chvilka útěchy..
Anotace: Další brak z mé hlavy..
nasadím si černé brýle
ať slzy nikdo nevidí
uběhonou ještě dlouhé chvíle
než se slzy dotřpytí
na tvářích, jak diamanty z rosy
slzy, zpozoroval kdosi
křídla svá rozepjal
do náručí k sobě vzal
křídly mě zahalil
samodu oddálil
slova bolest tišící
šeptají ústa jindy mlčící
jsem schovaná v jeho náručí
než osud zas předurčí
že sama zas tu musím být
a o svém anděli jenom snít
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: šášátko
Komentáře (1)
Komentujících (1)