Hnití duší
Anotace: Zkuste si s tímhle žít,a pak si zkuste nestěžovat...
Hnití duší
Se slzami usínám,
se slzami se probouzím…
Mám pocit,že umírám
A do hlubin temnot se nořím…
Má tohle cenu,
Má tohle smysl,
Když od toho k tomu se ženu
A nic mi nevychází-k tomu černá mysl…
Zkuste si s tímhle žít,
a pak si zkuste nestěžovat,
duše mi asi začíná hnít,
a z mého těla se chce stěhovat…
Komentáře (0)