Kam jsi odešel můj maličký?
Anotace: ...já vím,na miminko jsem ještě mladá,ale tohle mě bolí...
Kam jsi odešel můj maličký?
Měl jsi zůstat s námi.
Už šila jsem Ti botičky,
proč nezůstal jsi u své mámy?
Těšili jsme se tak moc,
každý Tě tady chtěl,
pak stačila jedna noc
a jako motýl jsi nám uletěl.
Vrátila se nahoru,
Tvoje malá dušička,
zavřela nám závoru
do dětského nebíčka.
Měl jsi zůstat u mě v bříšku,
tam by jsi byl v bezpečí,
táta četl by Ti dětskou knížku...
Čas snad rány vyléčí...
Komentáře (3)
Komentujících (3)