opět výstižně popsaná trudnomyslnost....také jsem bývala hodně zádumčivá...dříve...teď se snažím dívat pozitivně, protože tak jako tak to jinak nebude:-) ale zádumčivost má nepochybně své kouzlo....nebraňme se jí, ale nenechejme se jí spoutat...
08.06.2008 10:50:00 | monterka
Nad tím jsem se musela i zamyslet.
Je to nádherně naspáno. Moc se mi to líbí...
25.10.2007 21:43:00 | Schukr00
Odhod smutek a zacni zit, zivot je moc kratky a svoje stesti nehledej daleko...napsakl jsi basnicku moc hezky.
14.10.2007 22:40:00 | carodejka
Žít teď - jen díky minulosti,
a vlastně nežít - bát se budoucnosti,
promiň, to nezdá se mi dosti...
11.10.2007 07:48:00 | spare