Anotace: bez tebe jsem ve smutku ztracená...
Neboj vždy tu jsem já kdo po tvém boku stojí.Tak dál nemusíš se života bát.Vždiď andělé tak vzácní jsou.A proto jsou pod naší vlčí ochranou...
28.06.2008 12:53:00 | Král Krysa
Máš krásný styl psaní... Má to nápad... To je z vlastní zkušenosti? Vypadá to tak, protože jsi ty pocity popsala dokonale...
05.02.2008 14:59:00 | Targia
Zlatíčko mé, 9. rok počátku se opravdi vrací,, a já jen doufám, že nás opět neponechá v tápaní těch sítí...nad ničím, jak tenkrát..nás ten proklatý, čas co říká si relativitou osud ponechal..Myš,myška, co se ztrácí v roze,,když koukneš na ní, snaží se splynout s koutem zapomnění?Ale já nechápu,,proč to takl bylo a je.Tenkrát,,když v čajovém koutě a koberců..místa..bylo to tak...ale bylo cítít..Byla cítit..i briliantová pouta, proto také nechápu...Proč,ale víím, že síla a moc...to zjistí:)
26.10.2007 11:22:00 | anrUth