Pamatuješ jak jsme mluvili o Bohu?
Naše debaty o Bohu,
to mi taky chybí
i přesto že
nejsem ta
jakous mě žertem nazýval
-holka milující Ježíše-
Každým dnem se stále otáčím
zpátky do těch dnů
a mám chut
-zvláštní-
modlit se
za nás dva...
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá shnilá emotivní příšera, Jen tvůj anděl, veronika, niemante
Komentáře (4)
Komentujících (4)