Smažte ten svět
Anotace: Podzim mi nikdy nepodal přátelskou ruku... Podzim si mě jenom vždycky poddal...
někdo tu šeptá,
za oknem prší,
déšť, co nic nesmyje,
mizerný den,
ztuchlá černá káva,
brazilská z ostravy,
možná že od žida,
v noci jsme courali,
tichými ulicemi,
v noci jsme courali,
pohaslým městem,
a dopřávávali jsme mu,
život,
a lásku,
kam jsme se ztratili,
když se rozednilo,
kde jsi ty,
bílá princezno?
někdo tu šeptá,
za oknem prší,
déšť, co svět maže,
/možná ho smaže/
mizerný den,
krásná noc,
proč zmizí sen,
když vyjde slunce?
v noci jsme courali,
tichými ulicemi,
v noci jsme courali,
pohaslým městem,
a dopřávávali jsme mu,
život,
a lásku,
kam jsme se ztratili,
když zmizely hvězdy,
kam jsi mi zmizela,
kde jsi?
někdo tu šeptá,
a za oknem prší dál,
déšť, co odebral,
dešníkům pestré plachty,
mizerný den,
levá noha v pravé botě,
/pravá noha v levé botě/
smažte ten svět!
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: žároffka, už ne pernikova princezna, Já Esther Ruth, colorka
Komentáře (6)
Komentujících (6)