Anotace: Duše umírá...A já sní...
Copak bys to chtěla? O duši máme pečovat, protože tělo je jen hmotná schránka, která nevydrží věčně jako duše...duše je to hlavní a nezemře, ta energie se neztratí! Já ti věřím, že to zvládneš...
14.10.2007 15:39:00 | Chancer