Já když jsem na dně často přemýšlím nad skokem.....a pak si řeknu, že mně to není ono...když skákat, tak až se posere všechno a bude to stát za to! ;-)
13.10.2007 19:59:00 | Algernon
já jsem je teď potlačila ale stačí maličké zklamaní a bude tu opět to dilema skočit či neskočit.
13.10.2007 17:43:00 | havlza