Kdo jsi ?
Bolest nevědomí
prožírá mé kosti,
stahy předporodní
předzvěst dalšího hrobu.
Zloděj času
kradoucí naději,
pustnoucí úhor
zanecháš v prachu.
Korunou trnitých pryšců
pasuješ dalšího krále,
do nevědomí
masy posouváš.
Utrpení
je chlebem dnešního konání
v konečné turbulenci
smrtelných zápasů...
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: Breakthru, Verule
Komentáře (2)
Komentujících (2)