VOODOO PANENKY
Anotace: Zavítáme do světa......narkomanů ?
Voodoo panenky.
Za výlohou.
Oči jak pomněnky,
ale mysl maj temnou.
V noci se prochází,
po klidných ulicích.
Samotné duše nachází,
ve zhulených palicích.
Tak si jen přepudruje nos,
a nahodí úsměv.
Vtáhne tě do světa včel a vos,
a ty se nech klidně vést.
Ať ti daj injekcí žihadlo,
a pomůžou ti vstát.
Pak voodoo panenka,
tě bude každou nocí brát.
Na dlouhou pouť…
…do světa barev
Za výlohou,
kde symbolem je rakev.
Komentáře (0)