Básník
Anotace: Snad se cítím jako on...
Sedával básník na schodech,
v očích zář a v srdci smutek.
Rozdával každým dnem
slůvka potěšení lidem všem.
Každý jen bral a nedával,
básník chudl citem
a jeho radostné rýmy
opředly se smutkem.
Když jednou na těch schodech neseděl,
nerozdával štěstí s úsměvem,
potřásli nad tím hlavou a nevěděli,
že básníkovi život vzali.
Přečteno 507x
Tipy 10
Poslední tipující: ...sedmikráska..., Cassandra, Bíša, Gregy
Komentáře (3)
Komentujících (3)