netrap se :) bude líp
Anotace: .) za každým mrakem zas vysvitne slunko =)
Tvůj pláč stéká po kapkách
Ornamenty milých tváří
Za mraky se schoval smích
A štěstí v očích nezazáří
Slzy jsou perly překrásné
Erb radostí i smutku
Prý žádný žal není věčný
Řeky proud jej strhne pryč
Elegií teskné noty
Bláznům slouží jako bič
Oslav dnes spíš s úsměvem
Listů pestré zbarvení
I malby květů na sklo
,
Už je ti lépe?
Věřím pevně tomu.
Ibiškovým květem
Dopis vítr vál:
I nepřízní osudu
Šlapej pevně dál
Přečteno 479x
Tipy 17
Poslední tipující: Replix, MiaaWei, Duše zmítaná bouří reality, Veru, Naracca, Lea Aura, okapovaroura, už ne pernikova princezna, Vénëa, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)