Anotace: ...
...je to hezká básnička...kde jsou ty lidi co tu byli před lety....všechno nás společnost odnaučila...smát se....plakat...hrát si...
01.03.2008 15:22:00 | Fallen
Tohle je jedna z nejhezčích básniček, které tady máš... Taková lehká... Moc pěkná...
14.10.2007 15:01:00 | Blázen? =)