Anotace: pro něho...Pište komentáře.Díky...
A já myslela, že jsou andělská křídla jenom bílá ... básenka se mi líbí, má dobrou myšlenku a jisté emoce ... jj, hodně citlivá.
22.01.2008 17:53:00 | NikitaNikaT.
tak k obsahu nemám co dodat:-)moc pěkný a je vidět,že jsi asi hodně citlivá:) ..a forma básničky by se dala určitě ještě zlepšit:) ale i tak dostaneš ode mě typ:)
28.10.2007 12:53:00 | Woski