Můj smutný den
Objímající se páry
a děti
které rodiče milují.
Máš mě rád?
Řekls že ano
ale
kde jsme ted?
Jen čekám
-v domě kde jsem trpěna-
čekám
a zpívám
to co jsem slyšela
ten večer...
Vím,nemá smysl
čekat
na nás
ale stejně
možná počkám...
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: Sleepwalker, Šerák, 0-0, Jen tvůj anděl, Bíša, pawlina
Komentáře (2)
Komentujících (2)