Rozeznění
Anotace: konečně něco trochu dávající smysl... (?)
Potetovaní motýli,
a andělé smutní,
s batikovanými křídly,
na červeno.
Přemýšlí nad vzorci,
které jsou nemožné,
Neexistující.
Neznámé.
Nekonečné.
Prázdné.
A všichni cítí vůně léta,
kdy se barví louky,
a kdy začíná pršet -
To andělé pláčou.
A my můžeme jen čekat,
než začne kapat krev,
a nebo sněžit.
A čekat na nový rok,
který pro někoho nepříjde.
Pro mě ne...
Komentáře (0)