Nechte žít mou báseň!
Tak vážně prosím - nechte ji žít,
vždyť ten smutek jí sluší a sama nechce víc.
Smutek není nemoc, je to pravda, a když ji napíši je to lék,tak usilovně prosím, zanechte těch prázdných vět.
..těch návodů na štěstí v kostce...,
napíše si kdo chce co chce.
Nejsem přece sebevrah na brooklynském mostu,
jsem radost v lidském těle a stále, stále rostu.
Má báseň, jen pár slov chtěla ze sebe vykřičet.
Nic jiného nemá a vy ji chcete umlčet.
To nepřipustím, už ne dál..,
ta arogance ve mně budí Dark Vadera.
Tak prosím, přestaňte mé básni krást duši.
Smutek i sklíčenost té tiché víle sluší.
A přece není módní ani etická.
Je to můj pocit a ten si nepíská.
Tak prosím, zanechte těch soudů a logických konstrukcí.
Ten hlas je přímo ze zdroje a nezná žádných instrukcí.
To, co chci já, chcete i vy, byť sedíte na druhé straně stolu.
Ten slib před tisíci lety uzavřeli jsme spolu.
Přečteno 1023x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Woski
Komentáře (3)
Komentujících (3)