Chtíč
Válečný román,
s temným dějem,
tě vtahuje,
do sebe.
Najednou si vzpomeneš,
že neumíš žít,
a že tě zrazuje
sama mysl.
Kniha, korán,
posypej ho jedem,
zrazuješ,
pro nebe.
Dveře zamkneš,
dveře od slova být,
však touha vzbuzuje,
/že bys klesla?/
Chtíč.
Komentáře (0)