Duševní sprcha
Anotace: Duše pláče,srdce pláče...
Duševní sprcha
Duše pláče,
srdce pláče.
Krokodýlí slzy roní,
řve křičí a zvoní
na můj niterní zvon
pohotovosti.Ale já pláču jako on.
Únik = neexistuje
Pláč = trvá.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
Komentáře (1)
Komentujících (1)