Předčasný pohřeb
Anotace: Tohle jsem psala už dávno,to téma mi vlastně poradil kámoš....
Předčasný pohřeb
Co je to za blbost, ptáme se všichni,
je opravdu možné předčasný pohřeb míti?
Ležíte v rakvi, posloucháte zvuky okolo,
ale teď už vás spouštějí do hrobu.
Křičíte, řvete na celé kolo,
ale ne už jste ve vnitř a na sobě hroudu
hlíny a osud zpečetěný: SMRT!
Stojíte opodál, všichni jsou smutní,
v zástupu beznaděje zde pochodují,
i z hudby beznaděj notně čiší
a slzy nastoupily v plné zbroji.
Je zajímavé na vlastní pohřeb se dívat
a vidět lidi vám spílat.
Ale v roušce tajemna je to přece jen hezčí
a nakonec pro všechny lepší
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: okapovaroura
Komentáře (2)
Komentujících (2)