Vlasy II.
Anotace: Někdy je potřeba všechno opustit, abys mohl zemřít a znovu se narodit.
Dnes stříhali mi vlasy,
lásko moje,
v slzách na zem splývaly.
Nesmím k Tobě do pokoje,
klíče jsme marně hledali.
Dnes spálila jsem šaty,
můj manželi.
Byly to bílé svatební,
aby zbytečně neležely na dně skříně,
kam jsme je i s naší láskou pohřbili.
Dnes odešla jsem na poušť,
srdce moje,
nahá,bosá,ostříhaná
- tam v žáru, co jsem nepoznala,
zůstanu ležet mrtvá sama.
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, carodejka, Monsignore, cevert
Komentáře (4)
Komentujících (4)