Kapky bolesti

Kapky bolesti

Anotace: o slzách ...

Slzo zářící,
velmi chladná.
Jak žádoucí je tvá návštěva
horoucích lící,
kam poslala tě duše,
která chce světu ukázat
svůj smutek,
který byl stvořen z neštěstí,
jenž ji potkalo.
A ty se tvoříš na jejich povel
ve smutných očích
bolestí zkroucených.
Vytékáš z nich
jako poslední naděje lidských cílů
a stékáš po tvářích,
kterým chybí úsměv
a pronikáš právě do těch úst,
mezi ty rty,
kterým koutky klesají dolů.
Uvnitř cítí tvou chuť,
tak bolestně slanou
až srdce poskočí
nad trpkostí těch kapek bolesti.
Autor LuciAngel, 17.10.2007
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Slzy smutku...

17.10.2007 18:24:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel