Upír
Anotace: Vycucnu vás všechny :o)
Upír
Doufám, že mi to život povolí,
zatím setkávám se jen s nevolí.
Prožít jeden krásný den,
mít důvod proč jít v noci ven.
Chci získat schopnost létání,
zatím zvládám jenom padání.
Když padám, natluču si a většinou to bolí,
hlavu a tělo mám, jakoby mě ztloukli holí.
Avšak jsou to jen rány osudu,
proti nim není obrany.
Až umřu dejte mě do sudu,
jinak nebudu mít zábrany.
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: E., B.a.r.b.a.r, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)