Bez smyslu života
Anotace: Nu nevím co bych k tomu asi mohl napsat, protože je to poměrně složitý. Třeba někdo pochopí co jsem tímto textíkem říci.
Na zemi se válím, válím se v krvi,
v krvi jež proudí z mého těla, ta krev,
krev uniká, život uniká, mysl utichá,
oči se klíží, pomalu se zavírají,
chrchlem krve se dávím, už asi umírám,
umírám v neznámé zemi, za cizí věc,
život proklouzá, smyl mi uniká,
Myslím na ......., na lásku k ní,
umírám s vědomím samoty, samoty bez ní,
samoty tríznivé a mučivé.
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
Komentáře (0)