Realita
Nejde to -
nemůžu spát!
Já chtěla bych znát ten důvod
co snění mi krade každou noc.
Teď ho znám -
jsi to Ty, jsme to my, strach a budoucnost.
Chtěla bych usnout na dva dny,
či týden i to je málo a
ráno Ti vyprávět co se mi zdálo...
Jen slzy střídají smích a naopak.
Bohužel - nesním - je to tak.
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: el viento, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)