Už to není jako dřív
Slýchám věci
co nejsou pravda
-vím to ale věřím jim-
Vidím věci
co se nestaly
-halucinace?-
V pořádku
to asi není
-dýchám,hlasitě-
Klepe se mi ruka
úzkost
strach
Ty
Kde jsou ty stavy
dřívější?
Přestávám vnímat
realitu
Možná už musim
přestat
s tim
hnusem...
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: simsa, 0-0, Barunka=o), kavec, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)