Vzdálená země
K ránu
po noční směně
schoulen ke stěně
cítím se sám
Bránu
k průchodu splínu
v ponurém stínu
pootvírám
Ztéká
kapička z tváře
na kraj polštáře
a hned mizí
Den svléká
noc ze tmy černé
a štěstí věrné
je sen ryzí
Spánek je vzdálená země
v níž smutek se ke mě
nepřiplazí
A rána šedého bdění
namísto snění
mou duši mrazí
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Tanzania, Hloupá Květinka, igniss, Beepat, kliďaska
Komentáře (4)
Komentujících (4)