Jako malá holka jsem měla takovou hračku. Baletku na stojánku a zrcátko. Zrcátkem se baletka roztancovala. (Díky magnetům)
Touto krásnou básničkou jsi mi ji připoměla. :)
28.10.2007 23:49:00 | Verule
Má múza zase spí,
jen srdce smutně hrá
si písně pohřební
smutné jak báseň Tvá!
Já nejsem citů prost,
sdílím Tvůj tichý žal,
někdy si řeknu dost
a zkouším, jak bych hrál
na jiný nápěv zas
poněkud rozverný,
než zcela zničí čas
stařecký tělo mí!
21.10.2007 16:38:00 | Kozoroh 1