Posmutnělá
Anotace: Trochu chmurná úvaha...
Smutná clona na duši
Najde se někdo, kdo mi slzy osuší?
Kdo naučí mně se smát?
Kdo nenechá mně trápit se a lkát?
Od koho dostane se mi pohlazení?
Kdy skončí život, to utrpení?
Úsměv je a zase není
Pláč mi oči cloní
Není lehké životem se proplétat
Větvemi osudu svou cestu zametat
Život je a přece není
Kdo zkrátí mi to utrpení?
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: el viento, Bíša, rry-cussete, s.e.n
Komentáře (3)
Komentujících (3)