Smrt
Anotace: No..doufám,že se bude líbit..
Má černá pomoc je na blízku,
Jsem smrt a ráda ti pomůžu.
Volal jsi mě,přišla jsem hned,
Nezpěchej,ale nedrž se zpět.
Řekla ti,že vdala se,
Tím zlomila ti srdce.
To já ale neudělám,
Jsem věčná a dělám co mám.
Pocit útěchy ti nabízím,
Pocit svobody ti nabízím.
Přijmi a odchod bude snažší.
Neplač,bude to ještě horší.
Teď odejdeme spolu,ruku v ruce
Nemodli se,to ti nepomůže.
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Duhová, Dancing Corpse, Vincenc Gade
Komentáře (1)
Komentujících (1)