Slzy
SLZY
Každou noc na mokrém polštáři usínám,
v tu dobu svět kolem sebe nevnímám
Slzy slané a vlhké padají,
ptají se proč další noc tu jsou
Pro koho večer páče,
aby jí nikdo po tmě neviděl
Co udělat s hlavou,
aby minutu nemyslela,
co se srdcem,
aby vteřinu pro něj nebilo
Je noc
a do tmy zní opět pláč,
pro toho,
kdo nemá ji už rád
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Ksíkos, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)