Ztracené štěstí
Anotace: ...snad ho zase brzy najdu.
Není co psát,
jen koukám do papíru,
migréna do hlavy
vyžrala mi díru.
A tou dírou od bolestí,
vyteklo všechno
moje štěstí.
Jak se asi tvářilo,
bylo
- a pak už nebylo.
Myslím, že teklo po schodech,
a dolů dál,
až na dvorek.
V oáze klidu
tam kočky žijí.
Půjde jim k duhu,
už ho z misky pijí.
Anebo teklo na ulici ven,
kde parta bezdomovců
sedá pod oknem ?
Je tam veselo,
zatím nevadí jim chlad.
Možná to štěstí najde jim,
kde dneska v noci spát.
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: Lue Lewinson, Monsignore, WhiteSkull, Fade_to_black
Komentáře (3)
Komentujících (3)