Anotace: Něco "zimního", smutného... Nenávidím zimu... A vše, co nenávidím, je pro mě zimou...
Děkuji... Já zimu prostě nenávidím, ale to je na delší vyprávění... Ale opravdu moc děkuju, já mám tuhle básničku nějakým způsobem ráda...
30.10.2007 22:37:00 | Lillian Bann
Já zase zimu miluji... přesto se mi tvá básnička moc líbí... dobrá slovní spojení...
30.10.2007 20:20:00 | Dagon.Lestat - My winter storm