Anotace: Smrt k životu patří a tohle je mé pojetí konce či osudu, pohledem tak trochu " jinak "
...jsem jediná pravda na světě
jediná jistota
nikdy nezklamu
přijdu vždy přesně
nevybírám si
jsem vždy s tebou
neodcházím
žiju v tobě
ale s tebou neumírám
znáš mě
i když bys nechtěl znát
Jsem smrt!
- krásná báseň ta tvoje - mluví mi z duše - to asi propojení podzimníéch depresí
24.10.2007 06:56:00 | Lucie Teru