Věřit si??
Anotace: Chci být lidská, snažím se o to, ale spíš mám dojem, že si mi tolik nedaří . . .
Voda, vzduch, země.
Duše, co vystupuje ze mě,
a promlouvá.
Kdo nyní jí poslouchá?
Nikdo!
Já to totiž nedovolím,
já sama se to učím,
a už nechci být,
těm milým lidem na obtíž...
Komentáře (0)