Věčně...
Anotace: ....hahaha....blbej den a ještě vypli elektriku :D
fouká vítr
snad jeho chlad
odžene bolest
obrysy mráků
předhánějí svůj stín
(jako my)
dík temnotě
-skrývá mé slzy
dík noci
-není slyšet pláč
prvně utíkáme
maličké dětské sny
nechci vysvětlovat
pro vás není význam
já postrádám smysl
je to příliš hluboko
je to příliš ve mně
já..
jsem tím co vím
...
..
.
nic
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Woski, Sue A.
Komentáře (1)
Komentujících (1)