Skrývám se abych nemusela skončit...
Skrýváš se
sama před sebou
namlouváš si
že to nic není
víš
že toho je moc...
Padám dolů
-odrazíš se ode dna?-
může mi pomoct
jen ta věta.
Jedna z těch dvou
co můžeš vyslovit...
Miluješ
či pohrdáš?
Skrývám se dál
před tvojí nepravdou.
Můžu vylézt
ale nezvládla bych to
a ta věc
-ostrá-
by možná k něčemu byla...
Skrývat se před životem
bolestí
láskou
-neštastnou-
Jen to mi pomáhá
dál žít...
Přečteno 359x
Tipy 18
Poslední tipující: Sleepwalker, RustyHalloes, Simísek, s.e.n, .K.r.i.s.t.y., 0-0, atty, přema, Bíša, Pišák
Komentáře (7)
Komentujících (7)