Barokní budovy starého náměstí
Anotace: vedu si vzduch na provázku.
V prázdných nocích prázdných očí
Gamblerské hry o sakra velké peníze
Brečíš
Mi do dlaní
Že je prý svět krutý
Vždyť já jsem tvůj svět!
Nenosíš květiny
Zásadně jen vůni
-kradeš srdce, ale necháváš duši
Víš, TY víš, že JÁ nemám trny.
T aková ztracená
M ůj soukromý zelený svět
A mor a jeho jedovaté šípy
Hloupé Hrátky
Hloupé Holky
POZOR, PADÁ OMÍTKA
A nejen
Ona.
„Podpořte nás“
„Hledáme pomoc“
jsem
(v) objetí svých naivních snů.
Přečteno 427x
Tipy 8
Poslední tipující: Kávový Poutník, gallatea, blue, Já Esther Ruth, prostě Zuzana
Komentáře (6)
Komentujících (6)