Mad world
Anotace: šílený svět... šílená doba... šílená rodina... PROČ TU MUSÍM ŽÍT?!?!?
Smutný svět zpívá,
já asi umírám.
Zachrání mě někdo???
Před nenávistí??
Či odpornou lstí????
Ležím na zemi...
je mi zima...
a něco mě děsně svírá....
Je to trápení nebo splín..
"to já nevím" někdo odpoví...
Otočím se,
a tu smrtka za mnou...
asi už na mě čeká s kosou...
smutně hlavu skláním,
před smrtí se ještě modlím,
čekám na tu osudovou chvíli.
Ale ona stale nejde.
Tu smrtka se zadýchá,
"dneska to nejde" říká...
Už jsem zase zpět,
v tom hnusném světě,
odkud asi ani utéct nejde...
Omluvám se lidé milí,
Dále s vámi tu budu žíti……
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Kávový Poutník, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)