Válka
Anotace: Špatné sny-noční můra. Nenechte se naverbovat.
Levá, pravá-seno, sláma.
Běžte muži-běžte bojovat.
Když vyhrajete-bude sláva
a lidé vás budou milovat.
Běžte muži-běžte do války.
když bude výhra-budou penízky.
Zlaťáčky cinkavé,malé i velkké
a vaše ženy budou na moc pyšné.
Levá, pravá-seno, sláma.
Nechoďte muži-nechoďte bojovat.
Špatné sny-noční můra.
Nenechte se naverbovat.
Nechoďte muži-nechoďte do války.
Smrt-hnůj-sněť, to vše ošklivý.
Pohřeby budou a smutno nastane
a vaše žena plakat nepřestane.
Komentáře (0)