Podstata světa
Anotace: kdoví snad to tak není
Podstatou světa je nic,
depresivní prázdnota,
co bere chuť žít.
Bludiště z temnoty,
zkroucená osudem,
kroky vedoucí ze samoty ,
za neviditelným obzorem.
Po úzké kluzké cestě,
nad hlubokou propastí,
kde sklání vládne věčností,
kam spadnout se nikomu nechce.
Bez záchranných lan,
za větru za deště,
je každý po ní hnán.
I ty tam můžeš skončit příště,
na věky sám.
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Siréna
Komentáře (0)